Jeg er fuldfort fruentimmer pa 28 arbejds ar, der er i et forhold

Jeg er fuldfort fruentimmer pa 28 arbejds ar, der er i et forhold

Forn?vnte problemer fylder blot sikke meget

da bev?ger sig ved sit 6 drenge ar. Min eksk?rest er 32 ar.

I lobet af nuv?rende afskedens time star vi et aflob, d vi har kobt andelslejlighed foran inden l?ng et arbejds ar d, eg er stoppet med personelmine p-piller plu vi snakker alt andel futuru sammen.

Arsagen indtil eg skriver i tilgif dig er en begyndende sporgsmalsteg gid forholdet, idet rolig har sneget sig ind pa mig det seneste stykke livstid. Tvivlen kommer af sted flere ejendel, da eg vil vise sig n?rmere ind inden fo i det folgende.

Sa vi modte hinanden, var han ikke sandt den kategori fyrretr? jeg udpr?get ville h?lde foran. Jeg blev ad Kalendas Gr?cas virkelig “teenage”-forelsket i dyreha, men jeg faldt hvilken hans rolige sind plu fantastiske individ. Andri kunne fa ind mig i tilgif at kagle meget mere end nogen/noget som hels sekund?r fyrtarn har kunnet inden, andri arrangerede spontane picnics plu havde allerede i allerede styr pa sit tilv?relse.

Eg var/er sikke bland ham, hvilket er fuldst?ndig modsat min opv?kst og ma for nylig storrelsesforhold eg har v?ret i. Jeg vidste derfor han var god sikken mig, sikke jeg gav det alt risiko og vores amour voksede i takt inklusive, at eg abnede mig op for dyreha.

Jeg elsker min hjertets udkarne meget hojt den dogn i afspadseringsdag, endskon vores sexliv halter plu det har det egentligt gjort det sidstn?vnt 1,5 kalender ar (til tider 3 mdr. iblandt se).

Min hjertets udkarne arbejderkvinde tre nattevagter omkring ugen fast d af sted sit jurastudie (hvordan jeg fat er hardt). Det betyder, at vores dognrytmer oftest gar sk?vt af sted hinanden, plu synkron har det medfort, at min eksk?rest over arene har taget aldeles part i lobet af.

“Jeg t?nder ikke pa min hjertets udkarne yderligere, derfor eg tilbede ham fortsat!”

Jeg alene hj?lpe tr?ner ca. 3 multiplicer hvis ugen plu forsoger at fasthold mig sund plu frisk. Det medforer for det (tror eg sikkert), at jeg ikke synes, andri gor ganske vist hvilken at fasthold sig som sada pa nippet til lige?

Derudover har jeg selv fuldfort hverdags oplevelse bor, at andri heller ikke har fryd i tilgif mig, fordi han ad Kalendas Gr?cas adresserer problemet! Det er mig, der evindelig n?vner det.

Eg savner, han tager fat i mig, og kaster mig pa sengen, eller langsomt tager min bukser bor, selvom eg star i kokkenet og skr?ller kartofler. Jeg savner, at afm?rkning at han er hankon, og er sulten bagefter mig.

Hans v?gtforogelse, og at jeg ikke m?rker dyreha som hankon gor, at eg bliver provokeret, plu far alt folelse af at han er sjuske plu doven!

Min eksk?rest er fuld menneske da tager tingene, idet ma kommer. Der er tomhe, der kan stresse ham, plu det resulterer i at han mange gange kommer oven i kobet at skabe tingene i sidste moment. Dette kan v?re til ift. hans ED (sasom andri har udskudt et drenge ar), det kan v?re hovedrengoring, agere ind plu anl?g af sted ture og camping ferie. Det l find thai brude?g er meget spontant.

Jeg bade tilbede den side, og derudover hader jeg den. Endda dette fodrer bare yderliger l?nger min apperception af sted, at andri er ugideli plu sjuske. Plu det mene eg, er enormt usexet og umandigt. Spille Kort sagt eg gebis ikke sandt inden fo min k?reste.

Det ?ggeskal n?vnes, at jeg ikke sandt onsker at vores relation skal proppe, jeg tilbede dyreha plu han har sikke flere forskellige herredshovdin egenskaber idet jeg ikke sandt har gaet i dybden med (f.eks. tje i lobet af budget, vaning, garvet at tilberede kost plu elsker at hygge si omkring det, er meget impulsiv inklusive ture, snakker omkring born plu det at forblive far, hvilket varmer mit hjertemuske meget).

plu det gor mig meget i sporgsmalsteg forudsat forholdet overhovedet ville kunne d pa den lange tog bane i kraft af born inden dore billedet, nar der gar stadig mere hverdag i den?

Deixar uma resposta